la Kiev, peste 70 de clădiri rezidențiale au fost avariate ca urmare a bombardării/foto REUTERS

în orașul Kiev, peste 70 de clădiri rezidențiale au fost avariate ca urmare a bombardării de către ocupanți.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Administrației de Stat a orașului Kiev.

“Clădirile au diferite grade de deteriorare: în cazul în care distrugerea este critică, locuitorii au fost evacuați, în cazul în care minor – utilități primi materiale de reparații pentru restaurare promptă: film pentru reparatii ferestre, elemente de fixare, materiale pentru reparații acoperiș și altele asemenea”, a spus KSCA.

Se remarcă faptul că întreprinderile care transportă deșeuri, în special” Kyivkommunservice”, au echipamentul adecvat și în mod regulat scoate resturile globale de la explozii.

“Serviciile restaurează prompt comunicațiile și serviciile, astfel încât oamenii să se întoarcă la casele lor în acele case care sunt potrivite pentru a trăi”, a adăugat administrația de stat.

De asemenea, se remarcă faptul că angajații serviciilor de locuințe și comunale, cu excepția celor care s-au alăturat rândurilor Forțelor Armate ale Ucrainei și apărării teritoriale, lucrează în ciuda creșterii volumului de muncă și a complexității.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a atacat deschis Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

începând cu 17 martie, valoarea totală a daunelor cauzate Ucrainei de Rusia s-a ridicat la 62,6 miliarde de dolari.

Potrivit primarului de la Kiev Vitali Klitschko, numai din cauza bombardarea unui centru comercial în districtul Podolsk al capitalei, trei clădiri înalte sunt improprii pentru viață.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.