ocupanții jefuiesc în Ucraina /foto REUTERSocupanții jefuiesc în Ucraina/foto REUTERS

Ocupanții ruși au uimit întreaga lume cu jefuirea lor în Ucraina. Se pare că furturile lor nu le vor surprinde. Dar nu – invadatorii au început să fure chiar și magneți de la ucraineni de la frigidere.

Acest lucru este demonstrat de o altă interceptare audio SBU a conversației ocupantului cu fratele său. Ei invidiază faptul că înainte de război ucrainenii au avut ocazia să călătorească în întreaga lume. Și pentru majoritatea rușilor, acesta este un lux de neatins.

“Am format magneți. Când ne-am stabilit în casă, erau călători atât de nenorociți: erau în China, în Italia, la Paris. Înainte de * y, pe scurt, unde erau. Nu au nevoie de ele, nu au nevoie de ele, pe parcurs, așa că le-am luat pentru mine”, îi spune marauderul rus fratelui său.

El adaugă că armata rusă fură tot ce văd în Ucraina: “băieții pur și simplu nu p*zdat: au băut, toți f***ing,” thyrchiki”, bulgari – toți acasă.”

Ocupantul însuși spune că regretă că a umplut geanta cu creme cosmetice, dar tot “binele” a ars împreună cu 10 mașini de cafea pe care invadatorul intenționa să le livreze acasă și să le vândă.anterior, consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko a publicat un videoclip care arată cum armata rusă a jefuit un magazin rural.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.