Act de vandalism al ocupanților/Raport fotoUn act de vandalism al ocupanților/reportaj foto

În Yartsevo, regiunea Chernihiv, pe Aleea Eroilor, armata rusă a distrus mormintele soldaților ucraineni care au murit în lupta pentru integritatea teritorială a Ucrainei în Donbas din 2014. Invadatorii au tras și prin steagul național.

Un astfel de act de vandalism a șocat locuitorii locali și părinții soldaților decedați. Acest lucru este raportat de raportul Biroului Est-European și publică fotografii de la fața locului.

Locul în care rușii au comis un act de vandalism a fost vizitat de adjunctul Poporului din “slujitorul Poporului” din regiunea Chernihiv Oleg Seminsky.

“La Cimitirul din Yartsevo, puteți vedea câte atrocități și indignări au fost comise de armata rusă. Există morminte ale participanților morți ai ATO, soldații noștri care au luptat din 2014 și au murit. Mitralierele au fost trase la steaguri. De asemenea, au distrus templul pe care părinții l-au construit cu banii lor”, spune deputatul.

El a clarificat că Biserica, apropo, este subordonată Patriarhiei Moscovei. De asemenea, a adăugat adjunctul poporului, ocupanții au distrus mormintele soldaților care au luptat în Afganistan.

“Aceștia sunt cei care au luptat odată umăr la umăr cu ei în armata sovietică. Au distrus aceste morminte cu aceeași brutalitate și sălbăticie. Cu toate acestea, am luptat împreună în Afganistan – ruși, Azerbaijani, ucraineni, belaruși. Uite ce au făcut. Nu-l înțeleg pe Putin. Cum pot slavii, adică rușii, să se întoarcă împotriva ucrainenilor? Nu știu ce cuvinte ar fi putut fi folosite pentru a realiza acest lucru”, a spus Seminsky.

Potrivit locuitorilor locali, soldații ruși au vrut ca toată lumea să-i întâlnească, ca și cum ar fi venit în pace. Dar nimeni nu a fost de acord.

Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 © foto Raport Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022raport de fotografie de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de laPhoto Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 raport foto de la sută Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 © foto Raport Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022raport de fotografie de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de la articolul de laPhoto Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 raport foto de la sută Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 © foto Raport  Cimitirul foto de lângă Chernihiv pe 25 mai 2022raport de fotografie de la articolul de pe pagina de internet Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 raport de fotografii de la sută Photo Cemetery lângă Chernihiv pe 25 mai 2022 © foto Raport  Cimitirul foto de lângă Chernihiv pe 25 mai 2022raport de fotografii de la unktoc

Seminsky a menționat, de asemenea, că în timpul bombardamentului de la Chernihiv a fost foarte dificil, oamenii se ascundeau în subsoluri. El a spus că în timpul bombardamentului au fost uciși peste 300 de civili din Chernihiv, au fost îngropați într-un șanț din fața cimitirului. Și abia acum au fost reîngropate în mormintele lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.