rușii sunt puțin prăjiți sub Gostomel/fotografie t.me/landforcesofukraine

lângă Gostomel, Regiunea Kiev, ocupanții ruși planificate construi ponton treceri.

Acest lucru este raportat de Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În zona Gostomel, orcii au decis să construiască treceri de pontoane. Cazacii noștri i-au prăjit puțin”, spune mesajul.

Anterior, sa raportat că în regiunea Chernihiv, armata rusă a încercat să treacă în direcția Kievului, ocolind apărătorii ucraineni. După o luptă aprigă, inamicul a fost practic distrus, iar tancurile armatei invadatorului nu au fost niciodată destinate să vadă Kievul.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei. De asemenea, ocupanții ruși acoperă în mod regulat coridoarele umanitare și ucid oameni în așezările ocupate.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.