fotografia elicopterelor rusești în flăcări lângă Kherson au fost capturate pe fotografii aeriene pe 16 martie 2022 laboratoarele planetelor de la Irak  fotografia elicopterelor rusești în flăcări lângă Kherson au fost capturate pe fotografii aeriene pe 16 martie 2022 laboratoarele planetelor de la UNESCO  fotografiile elicopterelor rusești arse lângă Kherson au fost capturate pe fotografii aeriene pe 16 martie 2022 tehnologii maxar de la clasa a X-a

Aviația ucraineană a distrus elicopterele militare ale ocupanților ruși, care erau staționați pe aeroportul ocupat temporar lângă Kherson.

ediția americană a CNN scrie despre acest lucru.

Conform noilor imagini din satelit de la Planet Labs, Forțele Aeriene ucrainene au reușit să ardă cel puțin 3 elicoptere inamice.

Potrivit CNN, armata ucraineană a efectuat această operațiune pe 15 martie. Publicația a numit-o cel mai puternic atac al Forțelor Aeriene ucrainene asupra aeronavelor invadatorilor dintre toate cele cunoscute anterior.

NASA Fire Information for Resource Management System (firme), care urmărește incendiile majore din întreaga lume, a confirmat greva de succes a Forțelor Aeriene ucrainene pe aeroportul capturat.

în plus față de elicoptere, vehiculele militare inamice cu sediul la aeroport, de asemenea, ars.

după cum a scris UNIAN, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să provoace pierderi grave inamicului și să salveze ucrainenii. Astfel, apărătorii cerului ucrainean au 77 de avioane și 90 de elicoptere inamice în contul lor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.