așa arată Butch după sosirea teroriștilor ruși/REUTERS

În orașul Bucha, Regiunea Kiev, armata rusă a tras arme de calibru mic asupra persoanelor care așteptau evacuarea, o persoană a fost rănită.

Potrivit Biroului Procurorului General, Procuratura din regiunea Kiev a lansat proceduri penale privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război (articolul 438 din Codul Penal al Ucrainei).

Potrivit anchetei, în noaptea de 11 martie, Forțele Armate ale Federației Ruse au tras rachete de croazieră în satul Baryshevka din Districtul Brovarsky. Drept urmare, 6 persoane au fost rănite, inclusiv un jurnalist. Clădirile rezidențiale au fost avariate, iar facilitățile de infrastructură au fost parțial distruse.

În aceeași zi, militarii ruși au deschis focul cu arme mici asupra civililor care așteptau evacuarea în orașul Bucha. O persoană a fost rănită.

procuratura a reamintit, de asemenea, că cu o zi înainte, ca urmare a unui alt atac de artilerie, clădirile rezidențiale au fost distruse în Bucha, un rezident local a primit răni de șrapnel, iar o casă a explodat în Irpen ca urmare a ostilităților, un bărbat a fost ucis.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.