Rusia nu vrea să ia cadavrele soldaților săi/Screenshot

În orașul Voznesensk, Regiunea Mykolaiv, zeci de cadavre ale ocupanților se află în pachete, chiar mai arse în echipamentele deteriorate.

Acest lucru este menționat în povestea Radio Liberty.

Potrivit unui soldat al Forțelor Armate din Ucraina cu indicativul de apel” Ghost”, lichidat de armata rusă – 20 de ani, toți sunt tineri, judecând după documente.

“Acum există mai mult de 10 cadavre aici, acele rămășițe care sunt chiar mai mult sau mai puțin… Restul echipamentului a ars”, a adăugat luptătorul ucrainean.

Anterior a devenit cunoscut faptul că Ministerul Apărării al Federației Ruse a ordonat distrugerea cadavrelor soldaților săi care au murit în Ucraina. Documentul corespunzător din 26 februarie, semnat de ministrul adjunct al Apărării al Federației Ruse Alexey Krivoruchko, a fost publicat de comanda operațională “Nord”.

după cum au raportat martorii oculari, la Chaplynka, la granița administrativă cu Crimeea, pe 9 martie, cadavrele a aproximativ 50 de soldați ruși uciși în regiunea Herson și Nikolayevshchina au fost aruncate într-o groapă și arse dimineața.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.