UNIAN

În regiunea Harkov, în apropierea orașului Izyum, Forțele Armate ale Ucrainei au zdrobit o coloană de invadatori, iar în apropierea satului Novaya Vodolaga, au doborât o rachetă de croazieră.Oleg Sinegubov, președintele administrației militare regionale Harkov, a spus acest lucru în telegramă.

“Printre victoriile regulate ale Forțelor Armate ale Ucrainei se numără trofeele în timpul luptelor cu rușii de la periferia Izyum. Armata ucraineană a distrus o coloană de invadatori, pur și simplu au fugit de pe câmpul de luptă, lăsând echipamentul”, a spus Sinegubov.

El a adăugat, de asemenea, că astăzi, în jurul orei 5 dimineața, unitățile mobile ale Forțelor Armate ale Ucrainei din zona Novaya Vodolaga au doborât o rachetă de croazieră a ocupanților.

invazia rusă pe scară largă a Ucrainei a fost întâmplă pentru a patra săptămână.

După eșecul blitzkriegului de la Kiev, ocupanții s-au concentrat pe bombardarea orașelor ucrainene și terorizarea civililor.

De la începutul invaziei, Forțele Armate au distrus mai mult de 15 mii de ocupanți și sute de unități de echipament de luptă inamic.

în ziua precedentă, au fost lovite mai mult de 9 ținte aeriene inamice. Acestea sunt 1 aeronavă, 6 UAV-uri și 2 elicoptere, numărul de rachete doborâte este specificat. Au fost observate acțiuni mai active ale aeronavelor inamice în ultima zi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.