șeful OVA a raportat, de asemenea, bombardarea stației/REUTERS

Lângă Zaporozhye, ocupanții au împușcat o mașină la un punct de control. Un copil a fost rănit, bombardamentul l-a lovit în față.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Zaporozhye Alexander Starukh în timpul unui Teledon.

Potrivit acestuia, ocupanții au împușcat o mașină la un punct de control de lângă Tokmak. “Copilul a fost lovit în față. Povestea este tristă. Animale”, a adăugat el.

Starukh a mai spus că ocupanții au împușcat ieri o mașină care transporta pâine dintr-un rezervor de sub copertine. Președintele OVA a raportat, de asemenea, despre bombardarea stației, în urma căreia ferestrele au fost sparte în două universități situate în apropiere.

“Copiii care locuiau în cămine au fost zdrobiți de ferestre. Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, a adăugat Starukh.

El a menționat, de asemenea, că în Vasilevka nu este încă posibilă restabilirea activității unei părți a instalațiilor de tratare. El a reamintit că această așezare se află pe linia de contact și a fost bombardată cu “grade”. Potrivit acestuia, electricitatea a fost eliminată la stațiile de epurare și în 163 de localități.

“Din păcate, în prezent este dificil de restabilit, deoarece fie luptele, fie bombardamentele sunt în curs de desfășurare”, a spus Starukh. Potrivit acestuia, specialiștii, atunci când există o perioadă de repaus, încearcă să restabilească sursa de alimentare.Anterior, UNIAN a raportat deja că, în medie, 50 până la 100 de bombe aeriene sunt aruncate pe Mariupol pe zi. Acum, aproximativ 80% din Fondul de locuințe al orașului a fost distrus, iar peste 350 de mii de locuitori din Mariupol continuă să se ascundă în bolți și subsoluri de bombardamentele continue ale forțelor de ocupație rusești.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.