Lavrov a spus astăzi că sarcinile Lavrov a declarat astăzi că obiectivele “geografice” ale invaziei ruse din Ucraina s-au schimbat/foto de REUTERS

În cea de-a cincea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat astăzi că obiectivele “geografice” ale invaziei Ruse în Ucraina s-au schimbat.

Potrivit lui Lavrov, acum este nu numai grupurile teroriste “DNR” și “LNR”create de Rusia în regiunile Donețk și Lugansk din Ucraina, dar, de asemenea,” o serie de alte teritorii.” Acest lucru este raportat de BBC.

Citește și:  bombe cu Cluster și fosfor: OSCE a confirmat utilizarea armelor interzise de către Federația Rusă Bombe cu Cluster și fosfor: OSCE a confirmat utilizarea armelor interzise de către Federația Rusă Intelligence a spus despre planul de salvare a oamenilor din Lavra Svyatogorsk Informațiile au spus despre planul de salvare a oamenilor din Lavra Svyatogorsk  Războiul se va încheia când Federația Rusă va deveni o țară normală de la ofițerul imperial al Brigăzii 95 Războiul se va încheia atunci când Federația Rusă va deveni o țară normală de la un ofițer imperial al Brigăzii 95 Po a explicat modul în care Federația Rusă poate utiliza platforma G20 și reacția părții ucrainene PO a explicat modul în care Federația Rusă poate utiliza platforma G20 și reacția părții ucrainene

Lavrov a amenințat că, dacă țările occidentale continuă să furnizeze Ucrainei arme cu rază lungă de acțiune, sarcinile geografice ale armatei ruse se vor extinde.

Potrivit lui, Rusia nu poate permite “părții Ucrainei pe care Zelensky o va controla” să aibă arme care reprezintă o amenințare pentru “teritoriul nostru și teritoriul acelor republici care și-au declarat independența, cei care doresc să-și determine viitorul în mod independent.”Ucraina a reacționat deja la declarația ministrului de Externe al țării agresoare.

Ministrul ucrainean de Externe Dmitri Kuleba consideră că declarația ministrului rus Serghei Lavrov despre dorința Rusiei de a profita de mai multe teritorii ucrainene indică faptul că Rusia dorește sânge, nu negocieri.șeful Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Recunoașterea ministrului rus de Externe în visele de a confisca mai multe terenuri ucrainene dovedește că Rusia respinge diplomația și se concentrează pe război și teroare. Rușii vor sânge, nu negocieri. Fac apel la toți partenerii să consolideze sancțiunile împotriva Federației Ruse și să accelereze furnizarea de arme către Ucraina”, a subliniat Kuleba.

războiul din Ucraina și declarația lui Lavrov:

La 20 iulie 2022, Lavrov a susținut că ucrainenii erau “forțați” să folosească armele occidentale împotriva Federației Ruse din ce în ce mai riscant.

Potrivit lui Lavrov, Occidentul pompează statul ucrainean cu arme și îl “forțează” să le folosească.

“Ei (ucrainenii-n. Red.) sunt literalmente reținuți de la orice pași constructivi, literalmente nu doar pompați cu arme, ci forțați să folosească aceste arme din ce în ce mai riscante, faptul că instructorii și specialiștii străini care deservesc toate aceste sisteme HIMARS stau acolo”, a spus Lavrov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.