ocupanții au lansat două atacuri aeriene asupra pozițiilor ucrainene /foto de REUTERSocupanții au lansat două atacuri aeriene asupra pozițiilor ucrainene/foto de REUTERS

Trupele ruse au transferat o coloană de BMP-1 suplimentară de la 27 de unități la Kherson.

Acest lucru este menționat în Rezumatul OK “Pivden” pe Facebook.

Comandamentul a subliniat că situația de pe linia de contact a frontului de Sud este dinamică și tensionată.

“Inamicul, care suferea de contraatacuri sistemice ale unităților noastre, a ridicat și descărcat 27 BMP-1 pe calea ferată, la 40 km de Kherson”, spun militarii.

O încercare disperată a Rashiștilor de a restabili poziția pierdută în zona Nikolaevka, Regiunea Kherson, nu a avut succes. Ocupanții au efectuat două atacuri aeriene asupra pozițiilor ucrainene; de partea noastră – fără pierderi.

Ca urmare a bombardării în masă a Novovorontsovka, doi civili au fost răniți.

Citește și:  Cabinetul de Miniștri a numit cantitatea de daune cauzate de ocupanții ecologiei Ucrainei Cabinetul de Miniștri a numit valoarea daunelor cauzate de ocupanții ecologiei Ucrainei  următorul pachet de ajutor american este în discuție: Congresul necesită un raport de cheltuieli de la Pentagon Următorul pachet de ajutor american este în discuție: Congresul cere un raport de cheltuieli de la Pentagon Departamentul de Stat privind utilizarea armelor occidentale de către Ucraina: Kievul a promis că nu va lovi Rusia Departamentul de stat cu privire la utilizarea de arme occidentale de către Ucraina: Kiev a promis să nu lovească Rusia

războiul din Ucraina: date actuale

Inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura regiunile Luhansk și Donetsk. Rușii au avansat adânc în Severodonetsk, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile. 

APU reușește să efectueze anumite operațiuni militare locale în oraș, a declarat șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai.

În același timp, inamicul continuă să acopere zonele de frontieră ale Ucrainei pentru a distrage forțele ucrainene și, de asemenea, păstrează nave cu lansatoare de rachete în Marea Neagră.

În același timp, Forțele Armate ucrainene își continuă contraofensiva în direcția Kherson. Linia vitală de aprovizionare la sol a Trupelor de ocupație ale Federației Ruse la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv a fost amenințată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.