Pe 16 martie, un avion rus a aruncat o bombă pe clădirea Teatrului Dramatic din Mariupol/foto azov.org.ua

Eliminarea consecințelor grevei asupra Teatrului Dramatic din Mariupol continuă, dar este complicată de bombardarea constantă a ocupanților.

ca rapoarte corespondente UNIAN, acest lucru a fost declarat la un briefing de către președintele Ministerului Apărării al Ucrainei Alexander Motuzyanik.

El a menționat că nu a fost autorizat să comenteze Numărul probabil de victime sau răniți.

“Eliminarea consecințelor acestui bombardament criminal continuă acum, dar este complicată de bombardarea constantă a trupelor rusești, care bombardează la întâmplare orașul”, a spus Motuzyanik.

Potrivit reprezentantului me, toate informațiile detaliate despre această tragedie vor fi făcute publice ulterior de autoritățile locale.

Citește și:  ocupanții nu au refuzat să continue acțiunile active către Kiev Ocupanții nu a refuzat să continue acțiunile active față de Kiev

explozie în Mariupol:

Pe 16 martie, un avion rus a aruncat o bombă pe clădirea Teatrului Dramatic din Mariupol, unde se ascundeau sute de civili. Resturile au umplut intrarea în adăpostul pentru bombe și, din cauza bombardamentelor în curs, nu au existat informații despre victime.

Această crimă a Rusiei lui Putin a provocat o rezonanță uriașă în lume.

Comisarul Rada Supremă pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova a declarat că aproximativ 1.300 de persoane rămân încă sub dărâmături în Teatrul Dramatic Mariupol.

război împotriva Ucrainei:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.