Primarul din Melitopol a anunțat abordarea de-ocupație/foto ua.depositphotos.comPrimarul din Melitopol a anunțat abordarea de-ocupație/foto ua.depositphotos.com

Apărătorii ucraineni se apropie de Melitopol, există speranță pentru eliberarea orașului de inamic.

Acest lucru a fost anunțat de primarul Ivan Fedorov într-un mesaj video.potrivit lui Fedorov, linia frontală a avansat 10 kilometri în direcția Zaporozhye.

“Vreau să precizez câteva fapte pentru a sprijini și a restabili credința locuitorilor noștri care se află în teritoriile ocupate. Astăzi, Forțele noastre armate eroice din Ucraina au făcut progrese semnificative și sunt deja la granițele Kherson. Sunt sigur că în următoarele săptămâni orașul Herson va fi eliberat de armata noastră eroică. Aceeași situație este în direcția Melitopol. Forțele noastre armate au avansat deja la mai mult de 10 kilometri de Zaporozhye spre Melitopol”, a spus el.

Citește și:  APU contraofensiva: trupele ucrainene avansează în două direcții-Primarul Melitopol Contraofensiva AFU: trupele ucrainene avansează în două direcții – Primarul din Melitopol O explozie puternică a avut loc în Melitopol (foto) O explozie puternică a tunat în Melitopol (foto) Mass-media a aflat despre noul fiasco al ocupanților din Melitopol de Ziua Rusiei (video) Mass-media a aflat despre noul fiasco al ocupanților din Melitopol în “ziua Rusiei” (video) explozii puternice au tunat în Berdyansk ocupat în Zaporozhye (foto, video) în explozii puternice ocupate au tunat în Berdyansk în Zaporozhye (fotografii, videoclipuri)

Primarul și-a exprimat speranța că, datorită furnizării de arme, orașul va putea fi eliberat.

“Recent, au fost primite un număr mare de arme occidentale, ceea ce ne apropie de victorie. Sper că în viitorul apropiat va fi suficient să ne ocupăm orașele ocupate și să ne salvăm locuitorii. Credem în APU”, a concluzionat el. 

după cum a raportat consilierul președintelui OPU Alexey Arestovich, avansul APU din Kherson se poate transforma într-o contraofensivă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.