ocupanții lovesc zonele rezidențiale din Nikolaev/foto t.me/senkevichonline ocupanții lovesc zonele rezidențiale din Nikolaev/foto t.me/senkevichonline

Primarul Nikolaev Alexander Senkevich declară că trupele rusești din zonele de artilerie coajă ale orașului, care sunt aproape de Regiunea Herson, este periculos să fie în Nikolaev.

Acest lucru este raportat de Radio Liberty.

“Linia frontală este acum la 20-30 km de Nikolaev – se mișcă într-o direcție, apoi în cealaltă, împreună cu orașul Stanislav și satul Alexandrovka, au loc bătălii de artilerie. Dar instalațiile de artilerie autopropulsate” Bujor ” au fost trase din Crimeea în regiunea Herson, sunt pe distanțe lungi. Prin urmare, neavând nicio amenințare pentru ei înșiși – pentru a intra sub focul nostru de artilerie – se apropie de regiunea Mykolaiv și lovesc în direcția orașului”, a spus primarul din Mykolaiv.potrivit lui, trupele ruse, folosind “bujori”, ” au fost terorizarea nikolayevets timp de două săptămâni.”

Citește și:  în Marea Neagră, rușii s-au întărit cu un alt submarin cu rachete În Marea Neagră, rușii s-au întărit cu un alt submarin cu rachete 11 explozii în 20 de minute :ocupanții au lovit regiunea Chernihiv (foto) 11 explozii în 20 de minute: invadatorii au lovit regiunea Chernihiv (foto) Consiliul Municipal Mariupol a spus că ocupanții sunt scoși din oraș Consiliul Local Mariupol a declarat că ocupanții sunt scoase din oraș

“Ei trag în zone rezidențiale. Ei trag în acele zone care sunt aproape de regiunea Kherson. Prin urmare, când sunt întrebat dacă este sigur să mă întorc în oraș sau să rămân în oraș, spun că este periculos. Dacă există posibilitatea de a părăsi orașul, trebuie făcut. De astăzi, mai mult de jumătate dintre locuitori au părăsit orașul”, a spus el.

Potrivit lui Senkevich, de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, 108 persoane au fost ucise în Nikolaev, printre care un copil, 467 de persoane au fost rănite.

El a adăugat că, din 10 iunie, au fost calculate pierderi de 470 milioane UAH, 282 de clădiri de apartamente au fost avariate, 4 dintre ele nu pot fi restaurate, 374 de case private au fost, de asemenea, avariate, 6 dintre ele au fost distruse la pământ.

Trupele rusești trag în mod regulat la Nikolayevshchina, în special, folosind muniții cu dispersie interzise.

anterior a fost raportat că ocupanții ruși se răspândesc un nou fals despre Odessa și Nikolaev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.