Rusia trage trupe din colțurile îndepărtate ale țării la război în Ucraina/photo Voice of America

Potrivit raportului Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, pierderile armatei ruse în Ucraina se ridică la aproximativ 14,4 mii de persoane. Comandamentul rus nu se aștepta în mod clar la o rezistență atât de bine coordonată și eficientă din partea soldaților noștri. Acum agresorul este forțat să compenseze cumva pierderile. Acest lucru se face parțial în detrimentul mercenarilor și așa-numiților “voluntari”. Și în paralel, Federația Rusă trage rezerve din colțurile îndepărtate ale țării. Chiar și diviziunile estice au intrat în acțiune.

Informațiile relevante au fost împărtășite de Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei într-un rezumat recent. Comandamentul ucrainean a declarat:”pentru a compensa pierderile grupării Districtului Militar Estic, unități separate ale celei de-a 155-a brigăzi Marine Separate (Vladivostok) și a 40-a brigadă marină separată (Petropavlovsk-Kamchatsky) au fost transferate pe teritoriul Republicii Belarus.”

Utilizarea trupelor din orașele din Orientul Îndepărtat indică o lipsă severă de forță de muncă. De exemplu, este mai mult de 9 mii de kilometri de la Vladivostok la Belarus. O astfel de relocare este neprofitabilă, din punct de vedere logistic. Cel mai probabil, Federația rusă pur și simplu nu are rezerve mai apropiate, deci este necesar să se implice unități chiar și din colțurile îndepărtate ale țării.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.