fotografie Serghei Gaidai

Orașul Lysychansk, Regiunea Luhansk, a pierdut alimentarea cu gaz, bombardarea nocturnă a rețelelor de distribuție a gazelor deteriorate în fața punctului principal de distribuție a gazelor din oraș.

Acest lucru este raportat de către serviciul de presă al operatorului de GTS din Ucraina.

“În noaptea de 15-16 martie, orașul Lisichansk a pierdut alimentarea cu gaz – bombardarea nocturnă a rețelelor de distribuție a gazelor deteriorate în fața punctului principal de distribuție a gazelor din oraș. Lisichanskgaz (o divizie a Luganskgaz) a decis să închidă rețelele de gaze”, se arată în raport.

De asemenea, din cauza bombardamentelor inamice din regiunea Kiev, conducta de gaz către stația de distribuție a gazelor “Zalesye” a fost avariată.

“Pentru a efectua lucrări de reparații la conducta de gaz, benzinăriile Zalesye, Semipolki, Kalita și Bolshaya Dymerka, prin care curge gaz către așezările cu același nume din Districtul Brovarsky, au fost deconectate temporar. Transportul gazelor către Brovary prin benzinăria Brovary continuă în mod normal”, informează operatorul.

Datorită ostilităților active, numărul stațiilor de distribuție a gazelor oprite a crescut în ultima zi – de la 37 la 38, notează serviciul de presă. În consecință, aprovizionarea cu gaze nu a fost încă restabilită consumatorilor din regiunile Donetsk, Luhansk, Kiev, Zaporizhia, Mykolaiv, Kherson și Kharkiv care au primit gaze prin aceste stații.

în plus, în ciuda activității în condiții de urgență a operatorului GTS din Ucraina, 101,6 milioane de metri cubi de gaz au fost trimiși de principalele conducte de gaz pentru nevoile Ucrainei în ultima zi, a adăugat serviciul de presă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.