lituanianul a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților ruși/fotografie facebook.com/tomas.upskas Lituanianul a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților ruși/fotografie facebook.com/tomas.upskas

Modele de jefuitori militari ruși vor fi scoase la licitație în sprijinul Ucrainei. Modelul lituanian Thomas Upskas a anunțat sfârșitul lucrărilor la compoziția sa”Brothers in Arms”.

El a împărtășit acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Modelele ilustrează modul în care soldații lui Putin și, în același timp, jefuitorii au jefuit casele ucrainene, luând tot ceea ce le-a atras atenția. A existat, de asemenea, un loc pentru produsele fabricate din obiecte sanitare favorizate de jefuitorii ruși. 

Licitația începe cu o ofertă de 2000 de euro. Toate încasările din licitație vor fi folosite pentru a ajuta armata ucraineană.

Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 Piesa “Brothers In Arms”. / facebook.com/tomas.upskas Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 Piesa “Brothers In Arms”. / facebook.com/tomas.upskas Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 Piesa “Brothers In Arms”. / facebook.com/tomas.upskas Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 piesa “Brothers in Arms”. /Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 piesa “Brothers in Arms”. / Photo lituanian a creat o serie de colecții de figuri ale soldaților jefuitori ruși pe 29 mai 2022 compoziția”Brothers In Arms”. /

jefuirea invadatorilor

De la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse, soldații lor au fost acuzați în mod repetat de jafuri pe terenurile ocupate. Așadar, la începutul lunii aprilie, serviciile de informații ucrainene au raportat că în orașul Belarus Narovlya, armata rusă a deschis un bazar pentru tranzacționarea proprietăților jefuite în Ucraina.

În același timp, ei vorbesc adesea despre crimele lor la telefon cu rudele lor. Într-una dintre interceptările audio SBU, o mamă își admiră fiul tâlhar și se îngrijorează dacă proprietatea furată a ucrainenilor îi va fi luată.

Există, de asemenea, o mulțime de dovezi cu privire la jaful în masă al alimentelor din Ucraina. Mai mult, această “afacere” este supravegheată de ruși de nivel superior, potrivit Ministerului Politicii Agrare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.