ucrainenii nu ar trebui să se teamă să treacă granițele prin Crimeea ocupată/fotografie t.me/zedigital Ucrainenii nu ar trebui să se teamă să treacă granițele prin Crimeea ocupată/fotografie t.me/zedigital

Locuitorii din Herson ocupat temporar sunt îndemnați să evacueze. Ucrainenii pot chiar să plece prin Crimeea. Este deosebit de important ca familiile cu copii să evacueze.

Acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului de către ministrul pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar Irina Vereshchuk.

Ea a explicat că locuitorii din Herson ar trebui să plece prin Crimeea ocupată temporar de Rusia. Evacuarea este necesară, deoarece Ucraina va de-ocupa Herson.

“Vă rog să plecați, pentru că armata noastră va ocupa cu siguranță aceste meleaguri. Voința noastră este de nezdruncinat. Și va fi foarte, foarte dificil să deschizi un coridor umanitar mai târziu, când vor fi copii acolo”, a subliniat Vereshchuk.

Ea a explicat că ucrainenii nu ar trebui să se teamă să treacă granițele prin Crimeea ocupată. Federația Rusă răspândește falsuri, se presupune că locuitorii din Kherson ar trebui să se teamă de evacuare prin peninsulă, dar toate acestea sunt doar manipulări. Ucrainenii vor avea voie să treacă fără documente sau chiar cu un pașaport rusesc.

De îndată ce locuitorii din Herson ajung pe teritoriul țărilor terțe, trebuie să contacteze orice consulat sau să sune la Ministerul ucrainean. Autoritățile țării terțe, unde va fi ucraineanul, trebuie să transmită informații despre evacuați consulatului țării noastre și pot ajuta la producerea documentelor.

Citește și:  partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW Partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW  OPU a spus Cine a împușcat ocupanții în cafeneaua din Kherson OPU a spus Cine a împușcat ocupanții într-o cafenea din Kherson armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte-Statul Major General Armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte – Statul Major General

anterior UNIAN a raportat deja că în regiunea Herson, ocupanții ruși terorizează medicii și profesorii. Oamenii sunt presați să coopereze cu inamicul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.