< centru> Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Ocupanții din teritoriile ocupate din Regiunea Herson încearcă să atragă tinerii în organizații pro-ruse.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Administrațiile de ocupație din teritoriile ocupate temporar din Regiunea Herson încearcă să impună o viziune pro-rusă asupra lumii în rândul tinerilor ucraineni. Unul dintre elementele principale ale acestei Politici a devenit așa-numita “educație militaro-patriotică”, relatează informațiile.

În acest scop, se formează activ “organizații publice” precum “tinerii constructori din regiunea Kherson”, “tinerii din Kherson”, participarea tinerilor ucraineni la acestea devine din ce în ce mai obligatorie. În plus, potrivit GUR, generația mai veche a regiunii este implicată în organizațiile nou create “Uniunea mamelor din regiunea Kherson”, “organizația Veteranilor din regiunea Kherson”.

Citește și:  datorită vremii furtunoase din Marea Neagră, deriva minelor inamice poate crește Datorită vremii furtunoase din Marea Neagră, deriva minelor inamice poate crește șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai: fără artilerie, rușii de pe câmpul de luptă nu sunt nimic Șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai: fără artilerie, rușii nu sunt nimic pe câmpul de luptă  Federația Rusă vrea să construiască o trecere ponton după loviturile APU pe Podul Antonovsky - Consiliul regional Rusia vrea să construiască un feribot ponton după greve APU pe Podul Antonovsky-Consiliul regional

“Pentru a crea o idee de sprijin în masă a regimului de ocupație de către tinerii locali, participarea la proiectul “pasul tău” organizat de Ministerul Educației al Federației Ruse este promovată activ. Agenția Federală pentru afaceri pentru tineret a Federației Ruse a anunțat organizarea concursurilor all-Russian pentru copii și tineret “planeta marilor schimbări” și “Big Change” în teritoriile ocupate”, notează GUR.

De asemenea, este raportat că, la invitația Reprezentanților filialei din Sankt Petersburg a mișcării militaro-patriotice All-Russian “yunarmiya”, pe 31 iulie, așa-numita “yunarmeytsy” din “DNR” va participa la parada navală principală din Sankt Petersburg.anterior, un publicist rus a anunțat termenii eliberării lui Kherson și consecințele pentru Putin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.