locuitorii din Regiunea Herson au ignorat celebrarea “Zilei Rusiei”, chiar și în ciuda încercărilor de mită cu pachete alimentare/foto t.me/suspilnekherson

Locuitorii din regiunea Kherson au ignorat celebrarea “Zilei Rusiei”. La eveniment au fost mai mulți ocupanți cu arme decât spectatori.

Acest lucru este raportat de OK “Pivden”.

“Locuitorii din Regiunea Herson au ignorat celebrarea “Zilei Rusiei”, chiar și în ciuda încercărilor de mită cu pachete alimentare. În obiceiurile lor, Rashiștii au adus o audiență angajată, pe care au încercat să o creeze iluzia unui festival popular și sprijin pentru mass-media de propagandă. Dar eforturile au fost în zadar – erau mai mulți gardieni cu arme la sub-sărbătoare decât erau spectatori”, se spune în raport.

Citește și:  Patrioții Kherson i-au felicitat pe ocupanți de Ziua Rusiei (foto) Kherson patrioți “felicitat” ocupanții pe “Ziua Rusiei” (foto)  un rezident din Kherson a spus ce ocupanții au aranjat pentru Ziua Rusiei (video) Un rezident al Herson a spus ceea ce ocupanții aranjate pentru “Ziua Rusiei” (video)  contraatacurile APU în direcția Mykolaiv-Kherson au provocat iadul ocupanților (audio) Contraatacurile APU în direcția Mykolaiv-Kherson au provocat iad ocupanților (audio)

Locuitorii din Kherson au pornit Imnul Ucrainei pe străzi, au atârnat panglici galbene și albastre, pliante motivaționale și au aplicat graffiti patrioți peste tot.

“Ziua Rusiei” în Herson:

Locuitorii din Herson și Kakhovka ocupate au arătat încă o dată că nu intenționează să suporte noua realitate. Pe 12 iunie, pe străzile orașelor ocupate au apărut panglici albastru-galbene și inscripții patriotice, precum și apeluri către șeful Administrației de ocupație din Kherson, Vladimir Saldo.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.