Războiul nu este numai pe câmpul de luptă/fotografie facebook.com/pavlokyrylenko.donoda Războiul nu este numai pe câmpul de luptă/fotografie facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Șeful administrației militare regionale Donetsk, Pavel Kirilenko, îndeamnă locuitorii din Slavyansk și Bakhmut să evacueze și să nu creadă propaganda rusă că evacuarea va fi interzisă.Kirilenko a raportat acest lucru în telegramă.

Președintele OVA a atras atenția asupra faptului că informațiile sunt răspândite în rețelele sociale că evacuarea din Slavyansk și Bakhmut va fi interzisă dacă luptele vor escalada. “Aceasta este o minciună directă care cântă împreună cu propaganda rusă”, a subliniat Kirilenko.

El a menționat că OVA Donetsk, împreună cu autoritățile locale, salvatorii, poliția și armata, evacuează civili încă din prima zi a invaziei pe scară largă. “Evacuăm pe toată lumea, chiar și sub bombardamente inamice. Evacuăm în mod constant și gratuit”, a spus Kirilenko.

“În același timp, este important ca evacuarea să fie la timp. Fiecare plecare sub foc este o amenințare nu numai pentru cei care pleacă, ci și pentru cei care scot. Prin urmare, îndemn încă o dată: evacuați! Evacuați la timp! Nu așteptați ca luptele active să ajungă acasă! Și, de asemenea, nu credeți prostii din surse incomprehensibile. Războiul se desfășoară nu numai pe câmpul de luptă, ci și în spațiul informațional”, a spus Kirilenko.

el a cerut cetățenilor să aibă încredere numai în sursele oficiale de informații.

Citește și:  situația din Donbass: rușii au succes parțial în regiunea Donetsk, există bătălii pentru Severodonetsk Situația din Donbas: rușii au succes parțial în regiunea Donetsk, există bătălii pentru Severodonetsk ofensator pe Slavyansk: Rusia se confruntă cu dificultăți semnificative-ISW Ofensiva asupra Slavyansk: Rusia se confruntă cu dificultăți semnificative-ISW  expertul militar a avertizat că Severodonetsk nu este ultimul din planurile schizofrenice ale lui Putin expertul militar a avertizat că Severodonetsk nu este ultimul din planurile schizofrenice ale lui Putin

Anterior, Kirilenko a spus că declarațiile liderilor așa-numitului “DNR” despre începutul ofensivei asupra Slavyansk nu corespund realității.potrivit lui,astfel de rapoarte despre Ofensiva asupra Slavyansk sunt făcute în mod intenționat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.