oamenii din Kiev sunt sfătuiți să nu aprindă lumina noaptea/foto Unian, Denis PryadkoLocuitorii din Kiev sunt sfătuiți să nu pentru a porni luminile pe timp de noapte/foto UNIAN, Denis Pryadko

la Kiev există încă un regim de pană de curent în timpul asediu.

Acest lucru a fost amintit în administrația militară a orașului.

“Blackout este în primul rând despre siguranța oamenilor înșiși. Regimul de stingere prevede întreruperea. Acest lucru este necesar pentru a deteriora orientarea avioanelor inamice și a dronelor, precum și forțele de sabotaj și recunoaștere care vor încerca să aducă arme de distrugere obiectului sabotajului”, se arată în raport.

Administrația a adăugat că în prezent nu există avioane inamice peste Kiev și regiune, dar există posibilitatea utilizării sale și, în consecință, a atacurilor aeriene. Datorită creșterii luminii de zi, întreruperea este permisă mai târziu.

“Controlul respectării regimului de întrerupere este atribuit Poliției Naționale și Gărzii Naționale, celor care patrulează pe străzile orașului”, a clarificat KGVA.

După cum a raportat UNIAN, 26 de întreprinderi – violatori rău intenționați ai regimului de întrerupere – au fost deconectați de la electricitate în Dnipro. 

reamintim că din 15 Mai, starea de asediu de la Kiev durează de la 23:00 la 5:00.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.