hit confirmat în singurul pod peste Ingulets: care vor fi consecințele pentru ocupanți/screenshotLovit confirmat în singurul pod peste Ingulets: care vor fi consecințele pentru ocupanți/screenshot

Singurul pod de ocolire peste Ingulets din regiunea Kherson, situat în Daryevka, a fost avariat. 

aceste informații au fost confirmate de către adjunct al Consiliului Regional Kherson Serghei Khlan. 

“În această dimineață, ca întotdeauna cu precizie chirurgicală, APU a lovit Podul Daryevsky peste Ingulets”, a spus el. 

Khlan a explicat că, în acest fel, APU complică rutele de aprovizionare ale ocupanților de pe malul drept.

“Aceasta este o continuare a operațiunii de întrerupere a aprovizionării grupului de ruși din Kherson. Fiecare pod este un punct slab în logistică, iar forțele noastre armate distrug cu măiestrie sistemul inamic”, a spus Khlan.

Citește și:  un alt depozit al ocupanților ruși din Cernobayevka a fost distrus Un alt depozit al ocupanților ruși din Chernobayevka a fost distrus nu există o pregătire reală a ocupanților pentru referendumul din regiunea Kherson - Khlan nu există o pregătire reală a ocupanților pentru” referendumul ” din regiunea Kherson – Khlan

El a menționat că acest lucru “nu este încă eliberarea de Herson, dar măsuri pregătitoare serioase în această direcție.” 

Deputatul a menționat, de asemenea, că podul Antonovsky, care a fost lovit mai devreme, a fost un element cheie al furnizării grupării trupelor ruse către Kherson prin malul stâng. 

“În ceea ce mă privește, aceste greve demonstrează principalul lucru – ne îndepărtăm de armata sovietică, care asaltă orașele, în ciuda distrugerii și pierderilor. Noi devenim armata Occidentală. O armată care protejează viața soldaților săi și folosește o strategie de acțiuni indirecte. Adică “înmuiem” apărarea inamicului prin distrugerea spatelui operațional, fără de care linia frontală a inamicului se prăbușește chiar și dintr-o lovitură minoră”, a comentat Khlan. 

Separat, el a menționat că astfel de atacuri nu ar fi fost posibile fără armele occidentale.

“HIMARS și băieții și fetele noastre din APU sunt o combinație excelentă”, a rezumat el.

După cum a scris UNIAN, presa rusă anterioară a susținut că podul a fost atacat de rachete folosind HIMARS. Ei erau convinși că, în ciuda găurilor de pe suprafața drumului, podul este intact și în funcțiune. 

analiștii de la Institutul pentru studiul războiului au atras atenția asupra mineritului coastei Ingulets de către ruși pentru a preveni contraofensiva AFU. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.