ocupanții ruși din regiunea Kiev au distrus depozitele cu produse/foto REUTERS

În districtul Brovarsky din regiunea Kiev, ca urmare a bombardării ocupanților, depozitele de alimente au ars.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul sediului operațional al administrației militare Regionale Odessa, Serghei Bratchuk.

“În timpul bombardamentului districtului Brovarsky din regiunea Kiev, care a fost din nou organizat de orci astăzi, depozitul de legume al Vega Trend Invest și depozitul de carne al Val Mit Invest au ars. Zeci de tone de produse au fost distruse”, a scris el.

Bratchuk a menționat că aceasta este o altă lovitură pentru a satisface nevoile regiunii Kiev și a întregii Ucraina în alimente, adăugând că Odessa va ajuta.

Managing Partner al Grupului VDA Evgeny Kolomiets a scris pe pagina sa de Facebook că distrugerea depozitelor de alimente de către inamic nu poate fi accidentală.

“…nu poate fi un accident – depozitele noastre sunt în câmp deschis. Nu există o singură clădire în jur”, a spus el.

Amintiți-vă că Rusia a intrat în Ucraina pe 24 februarie dimineața devreme. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare, iar apoi orașele pașnice, inclusiv Kievul, au început luptele.

Ostilitățile Active, în special, au avut loc pe autostrada Zhytomyr, în Gostomel, în Bucha și în Irpen.

Procuratura Generală a raportat că, începând cu 23 martie, a devenit cunoscut despre moartea a 121 de copii și rănirea a 167 de minori. Departamentul a adăugat că cei mai mulți copii au fost răniți în regiunea Kiev – 61 de persoane.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.