Rusia a lovit Mykolaiv cu rachete pe 22 iunie/screenshotRusia a lovit Mykolaiv cu rachete pe 22 iunie/screenshot

Informațiile despre decedat în timpul loviturilor de rachete ale ocupanților ruși de pe Mykolaiv din 22 iunie nu au fost confirmate.

Acest lucru a fost anunțat de primarul orașului Alexander Senkevich și a publicat un videoclip cu consecințele și poveștile locuitorilor locali despre bombardament.

Primarul a menționat că de la ora 16:00 se știe despre trei victime.

“În această după-amiază, ocupanții ruși au lansat șapte rachete la Mykolaiv. Cinci clădiri cu mai multe etaje au fost avariate. În ele, ferestrele au fost suflate din resturi și valul de explozie, în unele – au deteriorat ușa de intrare la intrare. De asemenea, există distrugeri în grade diferite în opt case private (în principal Ferestre, Uși de intrare, acoperiș, gard etc.)”, a spus Senkevich.

În plus, el a spus că, în urma decojirii, iarba uscată ardea în două raioane, un alt incendiu a izbucnit pe teritoriul unei întreprinderi private unde a fost depozitat ulei de floarea soarelui.

rachete lovește pe Mykolaiv pe 22 iunie: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, astăzi invadatorii ruși au lovit Mykolaiv cu șapte rachete.

la câteva ore după bombardament, primarul Nikolaev Senkevich a raportat că o persoană a fost ucisă, alte două au fost rănite. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.