APU are nevoie de 50 MLRS eficiente cât mai curând posibil, împărtășite în OP/photo of US Army APU ca 50 MLRS eficiente sunt necesare cât mai repede posibil, împărtășite în OP/photo of US Army

Forțele armate ucrainene au nevoie de cel puțin 50 de sisteme eficiente de rachete cu lansare multiplă cât mai curând posibil – cum ar fi HIMARS American.

Șeful biroului președintelui, Andrei Ermak, a scris despre acest lucru în Telegram, comentând decizia SUA de a oferi asistență militară suplimentară Ucrainei pentru 270 de milioane de dolari.

“Președintele Vladimir Zelensky în conversațiile noastre stabilește sarcina de a obține arme și mai grele. Și în dialogul cu aliații noștri, ne justificăm în mod regulat nevoile. Înțelegem că avem nevoie de cel puțin 50 de MLRS atât de eficiente ca HIMARS și cât mai curând posibil. Facem totul pentru a ne apropia de această cifră”, a spus Ermak.potrivit lui, armata ucraineană are nevoie de sute de obuziere M777 și aviație.

“Piloții noștri vor antrena și vor stăpâni luptătorii occidentali”, a adăugat Yermak.

El a subliniat că armata ucraineană în condiții de război trece la țările NATO, iar soldații noștri o stăpânesc rapid.

“Războiul cu Rusia de astăzi este o confruntare între o armată modernă și extratereștrii din trecut. Eficiența câștigă întotdeauna peste cantitate. Tactica modernă a războiului demonstrează puterea forțelor armate ale Ucrainei. Și întăriți de armele occidentale, vom îndeplini toate sarcinile pentru eliberarea teritoriilor ucrainene. Și vom readuce extratereștrii ruși în trecutul lor”, a scris șeful OP.

Anterior, ministrul Apărării Alexei Reznikov a menționat că pentru un contraatac eficient și un punct de cotitură în război, AFU are nevoie de cel puțin 100 de sisteme de artilerie cu rachete HIMARS și M270.

Statele Unite au livrat deja 12 sisteme HIMARS în Ucraina și săptămâna aceasta și-au anunțat intenția de a transfera încă 4 astfel de sisteme și, în general, Statele Unite și aliații s-au angajat până acum să transfere peste 20 de astfel de sisteme către Forțele Armate.

Pe 22 iulie, coordonatorul Consiliului Național de securitate pentru comunicații strategice al SUA, John Kirby, a anunțat că SUA oferă Ucrainei un pachet suplimentar de asistență militară în valoare de 270 de milioane de dolari.

Anterior, Andrei Ermak a declarat că piloții ucraineni pot fi instruiți în Statele Unite pentru a controla luptătorii F-15 și F-16, astfel încât aceste aeronave să înlocuiască avioanele MIG și Su Sovietice în viitor, care sunt acum utilizate de AFU. Pentru a stăpâni tehnica, piloții au nevoie de până la șase luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.