Lukașenko admirat acțiunile forțelor armate ale Ucrainei și a cerut să “ia o lecție” de la ei/foto REUTERS

Dictatorul Alexander Lukașenko a lăudat brusc Forțele Armate ale Ucrainei și a cerut “să ia o lecție” de la apărătorii noștri. Conducătorul auto-proclamat al Belarusului a admirat în special operațiunile eficiente ale grupurilor mobile ale Forțelor Armate din Ucraina.

Lukașenko a făcut o astfel de declarație în timpul unei întâlniri privind ordinul de apărare al Republicii Belarus pentru 2022.

“Mă întorc din nou la lecțiile și experiența conflictului ucrainean. Aș dori să subliniez că dacă tancurile sunt foarte populare printre militarii T-72. Tancurile noastre modernizate sunt o armă bună. Și în ceea ce privește mașinile ușor blindate “Cayman”, amintiți — vă, de asemenea, că am făcut o rolă la faptul că armata noastră ar trebui să fie mobilă la urma urmei”, a spus Lukașenko.

Mai mult, uzurpatorul a lăudat acțiunile grupurilor mobile APU. Potrivit dictatorului, au lovit lovituri rapide asupra inamicului, care este depășit numeric.

“Cele mai eficiente, inclusiv din partea forțelor armate ucrainene, au fost grupurile mobile care s-au apropiat instantaneu, în mod neașteptat, de inamic, care le este mult superior, și au lovit lovituri izbitoare”, a continuat Lukașenko.

Participarea Belarusului la războiul împotriva Ucrainei: ceea ce este cunoscut

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *