voi ajuta Lugansk și Donețk. Voi ajuta Crimeea , a spus dictatorul/REUTERSVoi ajuta Luhansk și Donetsk. Voi ajuta Crimeea , a spus dictatorul/REUTERS

Alexander Lukașenko a recunoscut că regimul său cooperează cu grupuri teroriste controlate de Rusia în ORDLO, precum și în Crimeea ocupată.

publicația de propagandă din Belarus Belta scrie despre acest lucru.

Dictatorul a spus că Belarus va recunoaște teroriștii LDNR și Crimeea dacă există “sens” și “nevoie” în ea. 

“Dar ce rost are astăzi, indiferent dacă recunosc public sau nu. De fapt, cooperăm cu ei (militanți ruși – UNIAN). Voi ajuta Luhansk și Donetsk. Voi ajuta Crimeea. Cooperăm cu ei, nu o ascundem”, a spus el.

El a adăugat că Belarus ” de facto a recunoscut că există Crimeea, Lugansk și Donețk (grupurile teroriste LDPR – UNIAN):”pentru că vom coopera cu ei.”

“Este necesar-recunosc (LDPR și anexarea Crimeei – UNIAN) prin decret prezidențial. Dacă este necesar. Dar acum nu va da nimic în plus”, a răspuns Lukașenko.

În același timp, el a clarificat că participarea militară a Belarusului la războiul din partea Rusiei “nu este necesară acum

Citește și:  rușii sunt pe cale să rămână fără abur: MI6 a anunțat un punct de cotitură în război “Rușii sunt pe cale să rămână fără abur”: MI6 a anunțat un punct de cotitură în război  Mass-media a aflat despre planurile Federației Ruse de a lansa o nouă ofensivă și de a captura Odessa Mass-media a aflat despre planurile Federației Ruse de a lansa o nouă ofensivă și de a captura Odessa drona ucraineană Valkyrie a ajutat APU să dispună de trei arme autopropulsate inamice garoafe (foto) Drone ucrainean “Valkyrie” a ajutat forțele armate ucrainene de a dispune de trei inamic arme autopropulsate ” garoafa “(foto)

război în Ucraina: date actuale

Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass. 

Inamicul atacă zona Ivano-Dariivka, regiunea Donetsk, precum și centrala termică Uglegorsk, pentru a avansa spre Kramatorsk și Slavyansk.

La rândul său, Pentagonul a declarat că, în ciuda pierderilor grele pe care Federația Rusă le-a suferit în luptele pentru regiune, Forțele Armate ruse au avansat doar până la 16 km în 90 de zile. acest lucru, a remarcat generalul Milli, nu este un avans foarte mare.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, rușii pierd puterea de luptă ofensivă în bătăliile locale pentru așezări relativ neimportante. 

Deci, Forțele Armate ale Federației Ruse încă nu au luat Seversk după capturarea lui Lisichansk. În plus, armata rusă nu a reușit să lanseze un atac asupra lui Bakhmut. ofensiva actuală a ocupanților este de așteptat să atingă punctul culminant în următoarele săptămâni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.