au fost bătălii în regiunea Kiev, în special, pe autostrada Zhytomyr/foto de REUTERS

în regiunea Kiev în ultima zi a fost agitat, ocupanții decojite așezări.

Acest lucru este raportat în rezumatul de dimineață al administrațiilor militare regionale transmise UNIAN.

mesajul notează că există bătălii constante în direcția autostrăzii Zhytomyr.

Makarovskaya hromada a fost sub focul inamicului, iar noaptea au tras la Petrushki, Shpitki, care a provocat incendii de case particulare.

Multe sate din Districtul Buchan sunt sub ocupație, ceea ce apropie o catastrofă umanitară, deoarece inamicul bombardează satele, iar oamenii nu pot pleca.

În plus, există bătălii și bombardamente în Gostomel, Bucha, Irpen.

În districtul Brovarsky, echipamentul inamic este situat pe teritoriul a trei comunități. Ocupanții efectuează periodic bombardamente haotice.în același timp, orașul Slavutich este tăiat de la aprovizionarea cu alimente, medicamente și necesități de bază.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, dimineața devreme, Federația Rusă a intrat pe teritoriul Ucrainei. Președintele rus Vladimir Putin a numit războiul cu Ucraina o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și să” denazifice ” țara.ocupanții au bombardat mai întâi instalațiile militare și apoi au atacat orașele pașnice, în special Kievul.Ministerul britanic al Apărării consideră că capturarea Kievului rămâne în continuare prioritatea Kremlinului în războiul împotriva Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.