apărătorii Mariupolului au explicat de ce nu vor renunța/foto de REUTERSapărătorii Mariupolului au explicat de ce nu vor renunța/foto de REUTERS

Există două motive pentru care apărătorii Mariupolului nu vor renunța. În primul rând, Rusia nu le va lăsa în viață. Iar al doilea este că ocupanții reprezintă o amenințare pentru Ucraina și întreaga lume. Și trebuie eliminată, deoarece Federația Rusă nu se va opri.

Un astfel de comentariu a fost făcut de ofițerul Departamentului de informații al regimentului Azov Ilya Samoylenko în timpul unei conferințe de presă duminică, 8 mai.”renunțarea nu este o opțiune pentru noi, deoarece Rusia nu este interesată de viața noastră”, a spus apărătorul lui Mariupol.

După aceea, Samoylenko a explicat de ce întreaga lume civilizată ar trebui să sprijine armata ucraineană și, în special, apărătorii Mariupolului. La urma urmei, dacă Ucraina cade, Federația Rusă va merge mai departe — în Polonia și statele baltice.

“Vreau să atrag atenția asupra acestui lucru: politicienii încearcă acum să negocieze cu aceste animale, barbari — armata rusă. Uitând ce fac acești oameni Ucrainei chiar acum, ce au ajuns să distrugă. Scopul nostru principal este de a distruge amenințarea. De aceea avem nevoie de sprijinul întregii lumi, al lumii libere. Pentru că îl protejăm acum”, a spus Samoylenko.

“Luptăm pentru o lume liberă. Pentru că poftele rusești sunt doar în creștere și dacă ne zdrobesc, apărarea ucraineană, totul va merge la deșeuri. Vor merge mai departe-vor merge în Polonia, în Statele Baltice, poate chiar mai departe”, a rezumat ofițerul.

Reamintim, în timpul unei conferințe de presă, Samoylenko a mai spus că nu se știe încă dacă civilii au rămas pe teritoriul Azovstal. Și a criticat și Guvernul ucrainean, deoarece autoritățile nu au putut să-l protejeze pe Mariupol.

situația actuală la Azovstal: ceea ce este cunoscut

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *