APU a distrus echipamentul rusesc la mina din Maryinka/screenshot

Armata ucraineană distruge echipamentul ocupanților cu o precizie de invidiat. De data aceasta, luptătorii AFU au distrus un tanc al armatei Federației Ruse în regiunea Donetsk.videoclipul corespunzător a fost publicat de grupul de luptă K-2 54 OMBr.

Armata rusă și-a ascuns echipamentul la una dintre minele din Maryinka, unde au fost descoperite de luptătorii AFU.

Armata ucraineană, cu ajutorul sistemului de rachete antitanc Stugna-P, dezvoltat de Biroul de proiectare Luch din Kiev, a demolat pozițiile ocupanților. Luptătorii Brigăzii 54 aveau nevoie de o lovitură precisă pentru a distruge echipamentul inamic.

război în Ucraina: date actualizate

Începând cu 24 mai, trupele rusești încearcă să înconjoare Lisichansk și Severodonetsk pentru a ajunge la granița administrativă a regiunii Luhansk. În același timp, rușii au tras Divizia Iskander în direcția belarusă.

În plus, rușii stabilesc poziții pe insula Zmeiny capturată. Manevrarea navelor Flotei Mării Negre a Federației Ruse continuă în Marea Neagră.

În ultima zi, alți 150 de ocupanți ruși și nouă tancuri au fost lichidate în Ucraina. Acum, numărul total de dușmani distruși în statul ucrainean este de aproximativ 29.350 de persoane. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.