APU warriors enchantingly burned Russian” Beech “/Screenshot

Armata ucraineană a distrus sistemul de Rachete Antiaeriene Buk al ocupanților. ATGM” Stugna ” înregistrează un alt echipament inamic în contul său.

Acest lucru a fost raportat în canalul telegram 72 Al OMBr. Cazaci Negri.

În plus, a fost făcut public un videoclip spectaculos despre distrugerea echipamentului inamic. Meșterii ucraineni au găsit și au îndreptat cu exactitate racheta către Sistemul de apărare aeriană al rușilor, ceea ce reprezenta un pericol pentru aviația ucraineană și recunoașterea aeriană a Forțelor Armate din zonă.

Ca întotdeauna, un început incendiar, un mijloc intrigant și un sfârșit exploziv. Bună treabă! – se spune în comentariile la videoclip.

De ce este Stugna atât de bun la distrugerea echipamentelor rușilor

Încă din primele zile ale unui război la scară largă, acest ATGM a demonstrat nu numai capacitatea de a transforma vehiculele blindate inamice în fier vechi, ci și de a salva viețile operatorilor.

Armele interne au caracteristici extrem de ridicate care le permit să distrugă orice tanc inamic din acesta, ca să nu mai vorbim de alte vehicule blindate. Este posibil să lucrați cu acesta în orice moment al zilei, vederea are un convertor electron-optic sau, pe versiuni mai moderne, un imager termic.

Complexul în sine, având în vedere capacitățile sale, este destul de mobil, Lansatorul cântărește aproximativ 40 kg, iar racheta cântărește 30 kg. adică, un calcul al mai multor persoane este suficient pentru utilizarea și mișcarea sa.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.