luptătorii Azov au distrus 2 tancuri, 17 invadatori și au scufundat barca/REUTERS photo

Soldații regimentului Azov, care apără Mariupolul blocat, au distrus 2 tancuri inamice, 17 unități de forță de muncă și au scufundat barca Raptor în ultima zi.

Regimentul Azov a raportat acest lucru în telegramă.

“În ultima zi, soldații regimentului Azov au distrus 2 tancuri inamice, 17 unități din forța de muncă a ocupantului și au scufundat barca inamică 03160 Raptor Ave. Arme inamice capturate capturate, și anume: RPG-30, ATGM “Fagot”, AGS-17, mitralieră de calibru mare “Cord”, RPO “Bumblebee”,-a spus într – o declarație.

Se remarcă faptul că apărătorii orașului, prin toate mijloacele, continuă să ia de la inamic posibilitatea de a distruge clădirile rezidențiale și de a ucide cetățenii.

“Lupta pentru Mariupol ucrainean continuă!”,- subliniat în regimentul Azov.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au provocat o catastrofă umanitară în Mariupol. Potrivit regimentului Azov, bombele invadatorilor ruși cad în oraș la fiecare zece minute. Pe lângă tancuri și artilerie, orașul este bombardat de nave de aterizare rusești.

comandantul regimentului Azov a spus că numărul victimelor civile din Mariupol crește zilnic, iar acum se ridică la peste 3 mii de oameni.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.