apărarea lui Mariupol continuă/REUTERS photo

soldații regimentului Azov efectuează un contraatac în Mariupolul blocat.

“Apărarea lui Mariupol continuă. În ciuda forțelor superioare ale inamicului, soldații regimentului Azov efectuează un contraatac”, a spus Regimentul într-un mesaj de telegramă.

“Există un astfel de loc de muncă – de a dispune de rahat rusesc. Regimentul Azov din Mariupol se descurcă perfect cu acest lucru. Videoclipul arată un raid al Poporului Azov”, a comentat Maxim Zhorin, comandantul tro Azov.

Apărarea lui Mariupol: ceea ce este cunoscut

Amintiți-vă că Mariupol este asediat de la 1 martie. Nu există apă, lumină, căldură și comunicare în oraș. Mulți nu își pot găsi rudele care au rămas în oraș de la invazia pe scară largă a Rusiei și blocada ocupanților. Morții, care nu au pe cine să îngroape, sunt îngropați de serviciile municipale în gropi comune. Mormintele au apărut și în curțile clădirilor rezidențiale și pe străzile orașului.

Pe 15 aprilie, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Ucrainei, Alexander Motuzyanik, a declarat că au avut loc lupte active în Mariupol, în zona uzinei Ilici și în zona portului. Ocupanții ruși atrag în mod constant unități suplimentare pentru asalt, dar nu pot captura complet Mariupol.

Comandantul adjunct al regimentului Azov cu indicativul de apel Kalina a spus că deblocarea lui Mariupol este posibilă. El a adăugat că apărătorii orașului se luptă și așteaptă acțiuni decisive ale conducerii militare și politice a țării.

De la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, apărătorii ucraineni s-au opus forțelor inamice superioare din Mariupol, pe fondul unei catastrofe umanitare cauzate de bombardamentele rusești constante.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.