armata ucraineană a salvat un șoim și l-a numit Bayraktar/ScreenshotArmata ucraineană a salvat șoimul și l-a numit Bayraktar/Screenshot

Soldații din cea de-a 28-a brigadă mecanizată separată numită după Cavalerii campaniei de iarnă și-au arătat noul șoim cu pene “Bayraktar”, care monitorizează siguranța apărătorilor noștri.

Acest lucru este menționat în publicația de pe pagina de Facebook A OK “Pivden”.

Brigada 28 este diferită. Există o stupină, există pisici și câini. Acum avem și un șoim”, spune Bayraktar un soldat de brigadă cu indicativul de apel”fază”.

militarii au grijă de Bayraktar, tratează ochiul dureros al păsării, iar el, la rândul său, monitorizează siguranța luptătorilor.

Anterior, UNIAN a raportat că în satul de lupte Cal capturat de ruși în Zaporozhye, o capră ucrainean accidental “neutralizat” mai multe ocupanți. Tripwires lor a lucrat împotriva invadatorilor.

De asemenea, nu uitați de aricii de luptă în serviciul Forțelor Armate. Soldații ucraineni, care apără acum regiunea Mykolaiv de invadatorii ruși, au povestit despre ajutorul naturii în timpul războiului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *