72 ombr fighters filigreed au distrus o coloană de artilerie inamică în regiunea Kiev/BBC photo

Forțele Armate ale Ucrainei se îndreaptă treptat într-o contraofensivă și extermină din ce în ce mai mult dușmanii. Recent, 93 OMBr salve incredibil de precise au distrus Divizia de obuziere a Federației Ruse 2S19 “Msta-S” în Trostyanets. Și acum a devenit cunoscut despre o realizare similară de 72 OMBr numită după cazacii Negri. Soldații unității au demonstrat cum au reușit să curețe filigran o coloană de artilerie inamică în regiunea Kiev.

Videoclipul de mai jos arată că inamicul și-a poziționat echipamentul pe teren. Soldații celui de-al 72-lea OMBr au calculat locația inamicului și au făcut o serie de salve orientate. Au acoperit o zonă uriașă, astfel încât ocupanții au trebuit să sufere pierderi uriașe. Numărul soldaților uciși din Federația rusă și echipamentul distrus nu este specificat.

În Statul Major General, mesajul despre victoria celui de-al 72-lea OMBR a fost însoțit de un comentariu plin de umor: “o altă coloană de echipamente a ocupanților ruși se grăbește după nava lor.”

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.