fotografie Unian, Arsen Petrov fotografie Unian, Arsen Petrov

Luptătorii grupului operațional-tactic” Vostok ” au lichidat un depozit de muniție inamic și transportatori de personal blindat.

Acest lucru este raportat pe pagina de Facebook a OTU “Vostok”.

După cum sa menționat, peste 20 de ocupanți ruși au fost distruși în zona de responsabilitate în timpul zilei.

“Apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”. Astăzi, pe 31 mai, un depozit de muniții al trupelor fasciste Ruse a fost distrus de focul de artilerie. Pierderile inamicului sunt: personal-22, BTR-1″, spune mesajul.

Citește și:  airstrike rus pe Severodonetsk: OP a comentat un hit pe un rezervor de acid Greva aeriană rusă asupra Severodonetsk: OP a comentat lovitura pe rezervor cu acid politologul rus a declarat că arma din lista lend-lease va schimba războiul din Donbass Politologul rus a spus că armele din lista lend-lease vor schimba războiul din Donbass  halucinații clasice: OP a răspuns la declarațiile lui Patrushev despre confiscarea Poloniei din vestul Ucrainei Halucinații clasice: OP a răspuns la declarațiile lui Patrushev despre confiscarea de către Polonia a Ucrainei de Vest

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești continuă să avanseze în estul Ucrainei, intenționând să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Luhansk și Donetsk. 

Inamicul și-a făcut deja drum spre Severodonetsk, în prezent există bătălii pentru controlul orașului. Nu există niciun risc de încercuire a Forțelor Armate ale Ucrainei, deoarece forțele ucrainene au posibilitatea de a părăsi așezarea în direcția Lisichansk, a declarat șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai. 

Potrivit Statului Major General, Forțele Armate ruse vor ataca în direcția Harkov. Anterior, o coloană mare de echipament militar din acea zonă a fost blocată de măsurile contraofensive ale apărătorilor ucraineni. 

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să elimine cu succes ocupanții din așezările din direcția Kherson. armata ucraineană a distrus deja 30,5 mii de ocupanți și mii de unități de echipament militar inamic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *