fotografie Unian, Arsen Petrovfoto Unian, Arsen Petrov

luptătorii grupului Operațional-tactic” Vostok ” au distrus 39 de invadatori ruși în ziua curentă.

Acest lucru este raportat de OK Vostok pe pagina sa de Facebook.

“Apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”. Astăzi, pe 29 mai, artileria noastră a provocat daune de foc acumulării de personal și echipamente ale trupelor fasciste Ruse, iar un depozit de muniție a fost, de asemenea, distrus”, se spune în raport.

În special, pierderile inamicului sunt: personalul -39, BMP – 1, BTR – 1, BBM – 5, sistemele de artilerie – 2, ATT – 3, Tancurile-1 și UAV-3.

Citește și:  Trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol ocupat-Mass-media Trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol ocupat-media  nu am lucrat pentru protecția orașului, m-am gândit doar la mine: Zelensky a concediat șeful Kharkiv SBU Nu am lucrat pentru a proteja orașul, m-am gândit doar la mine: Zelensky l-a concediat pe șeful Kharkiv SBU sute de recidiviști sunt deja în Ucraina: Rusia aruncă prizonierii ceceni direct din colonii în război Sute de recidiviști sunt deja în Ucraina: Rusia aruncă prizonierii ceceni direct din colonii în război

Anterior, Ministerul Afacerilor Interne a declarat că apărătorii ucraineni au distrus aproximativ o treime din tancurile rusești moderne în trei luni. 

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Herson, în spatele adânc al inamicului, luptătorii ucraineni au ambuscadat și au distrus un taifun blindat împreună cu personalul.reamintim că în luna mai, forțele armate ucrainene au distrus cel puțin 400 de soldați ruși care au încercat să traverseze râul Seversky Donets în Regiunea Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *