luptătorii “Legiunii internaționale” au sosit în oraș v-variant.com.ua

Luptătorii “Legiunii internaționale” au sosit în Regiunea Luhansk pentru a ajuta armata ucraineană.

acest lucru a fost anunțat de către președintele Lugansk Administrația Regională de Stat Serghei Gaidai.

potrivit lui, voluntari luptă pe partea Ucrainei a sosit în Severodonetsk.

“Întreaga lume ajută Regiunea Luhansk. “Legiunea Străină” a intrat în Severodonetsk. Lupta pentru oraș continuă”, a spus Gaidai.

Citește și:  analistul militar MSNBC a apărat Ucraina și a spus despre Legiunea internațională MSNBC analist militar apărat Ucraina și a vorbit despre Legiunea Internațională voluntarii Legiunii Rusiei libere vor lupta pentru Ucraina: pregătirea lor este în curs (foto) Voluntarii Legiunii “Rusia Liberă” vor lupta pentru Ucraina :acum sunt instruiți (foto)

În plus, șeful regiunii a împărtășit o poveste care a fost filmată de jurnaliștii Radio Liberty. Imaginile arată cum echipamentul militar ucrainean circulă de-a lungul drumurilor din Regiunea Luhansk, trecând case distruse și vehicule civile arse.

Muniția, medicamentele și alimentele au fost, de asemenea, predate armatei ucrainene. 

După cum a raportat UNIAN, după începerea războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei, președintele Vladimir Zelensky a cerut cetățenilor străini să se alăture luptei împotriva ocupanților. După aceea, în Ucraina a fost creată o” legiune Internațională”, care a inclus luptători străini din 52 de țări ale lumii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.