12 atacuri ale ocupanților respinse în OOS/foto REUTERSÎn OOS, 12 atacuri ale ocupanților au fost respinse/foto REUTERS

luptătorii Grupului Forțelor Unite au respins 12 atacuri inamice astăzi, 26 mai.

Acest lucru este raportat de Grupul forțelor unite pe Facebook.

“De-a lungul întregii linii de apărare, inamicul folosește avioane de luptă, lansatoare de rachete multiple, artilerie de calibru mare, tancuri, mortare ale diferitelor sisteme și lansează atacuri cu rachete și bombe asupra instalațiilor de infrastructură civilă, zone rezidențiale pașnice. Ocupanții au bombardat aproape 50 de așezări din regiunile Donetsk și Luhansk, au distrus și deteriorat 60 de obiecte civile, inclusiv 55 de clădiri rezidențiale, o școală, o întreprindere minieră, un centru administrativ de recreere, o stație de pompieri. Ca urmare a acestor atacuri, 9 civili au fost uciși, alți 14 au fost răniți și răniți de severitate variabilă”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că apărătorii ucraineni și apărătorii din grupul forțelor Unite au respins 12 atacuri inamice astăzi, 26 mai.

În ziua anului de ieșire, personalul militar al Grupului Forțelor Unite a distrus: 1 tanc; 5 sisteme de artilerie; 5 unități de echipament de luptă blindat; 5 vehicule inamice.

Unitățile de apărare aeriană din cerul Donbass ucrainean au doborât un elicopter Ka-52 multifuncțional inamic, o rachetă de croazieră și un vehicul aerian fără pilot de tip Orlan-10.

Reamintim, potrivit șefului Ova Luhansk, astăzi aproximativ 95% din Regiunea Luhansk este ocupată.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.