luptătorii SSR Azov din Kharkiv au eliminat aproape 40 de ocupanți și echipamentele lor/Screenshot luptătorii SSR” Azov ” din regiunea Kharkiv au eliminat aproape 40 de ocupanți și echipamentele lor/Screenshot

În regiunea Harkov, armata inamică a fost redusă cu 37 de rashiști și 9 unități de echipament militar simultan. Acesta este rezultatul unei operațiuni de succes a soldaților regimentului Forțelor Speciale Azov.

Acest lucru este raportat în canalul de telegramă al MTR “Azov” Kharkiv.

Printre echipamentele distruse, în special, trei autoturisme de personal, 7 unități de vehicule de luptă pentru infanterie BMP-2 și două tancuri T-72b3 ale rușilor. 

Videoclipul de mai jos prezintă un fragment al distrugerii uneia dintre unitățile echipamentului inamic al ocupanților printr–o lovitură de artilerie de înaltă precizie.

Anterior, soldații Batalionului 2 al SSR Azov au arătat imagini unice de vânătoare pentru echipamentele capturate ale ocupanților. Se explică faptul că prima recunoaștere aeriană detectează un tanc rusesc ascuns în păduri, după care are loc planificarea strategică și plecarea grupului de luptă la locul sub acoperirea nopții.

De asemenea, serviciul de securitate al Ucrainei a împărtășit imagini spectaculoase ale muncii de luptă a dronelor noastre pe pozițiile invadatorilor ruși. În general, dronele de atac SBU au eliminat două tancuri T-80, un tanc T-72 și un vehicul de luptă pentru infanterie BMP-2.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.