luptătorii APU au distrus în mod viu transportatorii blindați ai ocupanților din regiunea Kherson/screenshot luptătorii APU au distrus în mod viu transportatorii blindați ai ocupanților din regiunea Kherson/screenshot

Armata ucraineană continuă să distrugă Echipamentul armatei ruse. Luptătorii AFU au demonstrat munca strălucitoare a ATGM Stugna-P.

Videoclipul corespunzător a fost publicat de luptătorii celui de-al 72-lea OMBR numit după cazacii negri din Telegram.potrivit armatei ucrainene, Echipamentul armatei ruse a fost distrus lângă Ivanovka, în regiunea Herson.

Imaginile publicate arată clar că ocupanții, ca întotdeauna, au încercat să-și ascundă APC-ul în spatele caselor, dar nu i-a ajutat. Luptătorii APU au distrus echipamentul inamic cu o lovitură precisă de la “Stugna”.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pierderile Federației Ruse din Ucraina au trecut o nouă “linie roșie” – rușii au pierdut deja 30 de mii de personal. La 31 mai, Numărul ocupanților lichidați a ajuns la aproximativ 30.500 de persoane. 

În plus, soldații noștri au distrus o cantitate imensă de echipamente inamice: tancuri, avioane, sisteme de apărare aeriană, rachete de croazieră și așa mai departe. În același timp, luptătorii ucraineni împărtășesc adesea videoclipuri cu rezultatele muncii lor. În special, grupul de luptă K2, care aparține celei de-a 54-a brigăzi mecanizate separate, numită după hatmanul Ivan Mazepa, a eliminat următorii “turiști” care au rătăcit pe străzile pustii de la marginea Maryinka, regiunea Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.