brigada Gandzyuk a distrus invadatorii pierduți în stepă/fotografie ilustrativă a UNIAN

Luptători ai Brigăzii 59 numite după Yakov Gandzyuk a demonstrat o adevărată ospitalitate pentru ocupanții ruși care s-au pierdut în stepele ucrainene.

Acest lucru a fost spus pe pagina de Facebook a brigăzii.

Potrivit armatei, de Paște, 24 aprilie, un grup de tineri cu aspect de ocupație au încercat să intre pe teritoriul controlat de Forțele Armate ale Ucrainei. La care apărătorii ucraineni au organizat o întâlnire “caldă” pentru ei.

“Oamenii săraci s-au pierdut în stepele ucrainene și chiar, aparent, au semănat coșuri de Paște undeva. Dar rușii au avut norocul că au fost întâmpinați de militarii celei de-a 59-a brigăzi de infanterie motorizată numită după Yakov Gandzyuk și i-au îndreptat cu ospitalitate în direcția cea bună. Și nu numai că le-au arătat, dar au verificat și că nu s-au pierdut din nou accidental și au ajuns deja la destinație cu siguranță”, spune mesajul.

 fotografia facebook a brigăzii 59 numită după Yakov Gandzyuk

Amintiți-vă că ocupanții ruși au tras într-o serie de orașe ucrainene de Paște. Așadar, în Vasilevka, regiunea Zaporozhye, rachetele ocupanților au zburat în locurile în care trebuiau consacrate prăjiturile.în același timp, în ajunul uneia dintre cele mai importante sărbători pentru toți creștinii, Rashiștii au lansat un atac cu rachete asupra Odesei. Drept urmare, 8 persoane au murit, inclusiv un copil de 3 luni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.