în Dnipro salvează un luptător care a petrecut patru zile sub focul ocupanților fără picior /foto UNIANun luptător care a petrecut patru zile sub focul invadatorilor fără picior este salvat în Dnipro/foto UNIAN

Medicii ucraineni din Dnipro salvează un militar care a supraviețuit miraculos după ce a fost rănit în regiunea Donețk. Apărătorul a călcat pe o mină.

Acest lucru este menționat în povestea TSN.

Se remarcă faptul că în apropierea experimentatului Alexandru a ajutat să-și scoată geamănul după bombardament. A intrat în recunoaștere și a călcat pe o mină antipersonală.

Videoclipul zilei

Acum luptătorul face deja exerciții în secția spitalului. Își amintește tot ce s-a întâmplat lângă Opytny, cum au fost bombardate pozițiile lor. Alexandru a mers să verifice dacă există mine de-a lungul căii pe care a fost efectuat fratele rănit.

“Aceste mine mici sunt verzi și foarte invizibile. M – am dus să investighez, pentru că nu ai timp să mergi-aceste petale mint. Le împrăștie. Literalmente a mers doi metri, te întorci – două sau trei bucăți sunt mincinoase. A fost necesar să trageți acolo timp de trei kilometri, vă buclați înainte și înapoi. Pe lacuri, în tranșee, undeva săriți”, își amintește armata.

Citește și:  40 de zile după atacul terorist din Elenovka: Federația Rusă nu a furnizat încă date despre prizonierii uciși La 40 de zile de la atacul terorist din Yelenovka: Federația Rusă nu a furnizat încă date despre prizonierii ucișiZelensky îi sfătuiește pe ruși să înceapă o retragere organizată la scară largă Zelensky îi sfătuiește pe ruși să înceapă o retragere organizată la scară largă

Din păcate, el a pășit încă pe una dintre mine, ceea ce l-a determinat să piardă stâlpii. Alexandru nu se putea târî în orașele gemene, pentru că invadatorii acopereau cu foc dens.

“Am văzut o gaură, am urcat acolo și am locuit acolo patru zile. În a patra zi spun: Doamne, dă-mi niște apă. Și câteva țigări. Dimineața, la răsăritul soarelui, un rezident local care a locuit acolo timp de opt ani fără electricitate iese”, a spus apărătorul ucrainean.

Alexandru rănit a fost predat soldaților AFU abia în a cincea zi, apoi la Spitalul Dnipro.

“când mă voi pune din nou pe picioare, voi merge la operatorul dronei. Colegii mei de clasă caută acum cursuri, ” războinicul face planuri pentru viitor.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, artistul ucrainean Taras Topolya, care din primele zile ale invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina a mers pe prima linie pentru a apăra țara noastră, a arătat imagini teribile ale bătăliei din regiunea Harkov și cum a salvat un tovarăș rănit.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *