bătălii pentru Severodonetsk: a pierdut controlul asupra satului satelit/fotografie ua.depositphotos.com Lupta pentru Severodonetsk: a pierdut controlul satului-satelit/fotografie ua.depositphotos.com

Forțele Armate ale Ucrainei nu mai controlează așezarea de tip urban Metelkino în apropierea centrului regional al regiunii Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Luptele se desfășoară în multe sate din jurul Severodonetsk și Lisichansk. Din păcate, acum nu controlăm Metelkino în apropierea centrului regional”, a spus el.

 bătălii pentru Severodonetsk : a pierdut controlul satului satelit/captură de ecranLupte pentru Severodonetsk: a pierdut controlul sat satelit/Screenshot de asemenea:  armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka-Gaidai Armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka – Gaidai evacuare liniștită: oamenii au reușit să fie scoși din Lisichansk Evacuare liniștită: oamenii au reușit să fie scoși din Lisichansk inamicul completează rezervele în mai multe direcții simultan - Gayday Inamicul completează rezervele în mai multe direcții simultan – Gaidai

în plus, armata rusă a intensificat artileria și atacurile aeriene. 

“Rușii lovesc puternic zona industrială Severodonetsk și periferia orașului. Același lucru este valabil și în zonele Toshkovka și Ustinovka, deoarece orcii vor să facă o descoperire acolo și pentru aceasta au tras acolo o cantitate mare de echipamente”, a adăugat președintele OVA.

Potrivit lui Gaidai, ocupanții continuă să folosească tactici “târâtoare” și să extermine Regiunea Luhansk cu toate armele posibile. În ciuda acestui fapt, evacuarea civililor continuă.

Evacuarea “liniștită” este în curs de desfășurare din Lisichansk de către forțele lucrătorilor administrației militare, poliției, salvatorilor și voluntarilor. Din așezările în care continuă ostilitățile active, oamenii sunt scoși de armată pe vehicule blindate”, a adăugat Gaidai.

După cum a scris UNIAN, în dimineața zilei de 18 iunie, se știa că rușii au asaltat Severodonetsk din mai multe direcții. În orașul în sine au loc bătălii feroce de stradă, însă, potrivit șefului OVA, Serghei Gaidai, ocupanții nu controlează complet orașul.

“Hot” în satele satelit ale centrului regional și Toshkovka, Zolotoe, Sirotino și Metelkino distrugere semnificativă.

În seara zilei de 18 iunie, a devenit cunoscut faptul că invadatorii ruși au luat cu asalt satele de lângă Severodonetsk și au avut succes în satul Metelkino, soldații noștri au respins asaltul în direcția Sirotino.

pe 19 iunie, a devenit cunoscut faptul că unitățile noastre au respins asaltul în zona așezării Toshkovka. Inamicul s-a retras și se regrupează.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.