armata ucraineană a distrus deja 30,5 mii de ocupanți și mii de unități de echipament militar inamic/foto Sergey GaidaiArmata ucraineană a distrus deja 30,5 mii de ocupanți și mii de unități de echipament militar inamic/foto Serghei Gaidai

Inamicul încearcă să stabilească controlul deplin asupra așezării Severodonetsk și să înconjoare unitățile Forțelor de apărare.

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Mesajul spune că în direcția Donetsk inamicul, cu sprijinul focului de artilerie și mortar, desfășoară operațiuni active de asalt în direcțiile Severodonetsk și Bakhmut, luptele continuă.

Citește și:  ocupanții sunt de acord în scris să ucidă Lunetiștii pașnici ucraineni-capturați (video) Ocupanții sunt de acord în scris pentru a ucide pașnică ucraineni-capturat lunetist (video)  Zelensky: vom ocupa întregul teritoriu care ne aparține istoric Zelensky: vom De-ocupa întregul teritoriu care ne aparține istoric expertul a estimat șansele APU de a înconjura trupele rusești lângă Krivoy Rog expertul a estimat șansele APU de a înconjura trupele rusești lângă Krivoy Rog

Statul Major General observă că în direcția Slobozhansky grupurile inamice din unitățile și diviziile districtului militar occidental al Forțelor Armate ale Federației Ruse încearcă să-și mențină pozițiile și să împiedice avansarea unităților forțelor de apărare adânc pe teritoriul ocupat temporar.

“Inamicul continuă să se pregătească pentru reluarea ofensivei în direcția așezărilor Izyum și Slavyansk”, se spune în mesaj.

Statul Major General observă că ocupanții ruși se pregătesc pentru o ofensivă în direcția așezărilor Seversk și Raygorodok.

De asemenea, se remarcă faptul că în direcția Kurakhovsky inamicul nu a condus ostilități active, a efectuat înfrângerea focului trupelor noastre cu ajutorul artileriei și continuă să bombardeze în alte direcții pentru a preveni transferul unităților noastre în alte direcții amenințătoare.

Se spune că în direcția Bug Sud inamicul apără și exploatează coasta râului Ingulets în zone cu posibile acțiuni ale unităților trupelor noastre. El a efectuat atacuri aeriene cu implicarea aviației armatei în zona așezării Davidov Brod din regiunea Kherson.

în direcția Seversky inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă, nu s-au găsit semne de creare a grupurilor de grevă. Pentru a demonstra prezența și a preveni transferul unităților forțelor de apărare în alte zone din zonele de frontieră ale regiunilor Bryansk și Kursk, au fost identificate unități ale Forțelor Armate ale Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.