rușii continuă să atace Kharkiv și regiunea/canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov

șeful Ova Harkov Oleg Sinegubov a arătat în ce au transformat rușii universitățile din Kharkiv.

A publicat imagini ale clădirilor distruse ale instituțiilor de învățământ în canalul său Telegram.

“Fotografia arată cele mai bune universități din regiunea noastră și Ucraina. Dar acestea sunt doar premise care au fost distruse Cinic de kafirii ruși. Vom reconstrui zidurile. Și cu siguranță vom salva statutul capitalului Studențesc și potențialul nostru științific!”- a scris el.

 Fotografia a ceea ce a mai rămas din universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov Photo ce a mai rămas din universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 Canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov Photo ce a mai rămas din universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov Photo ce a mai rămas din universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov  fotografie a ceea ce a mai rămas din Universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov Photo ce a mai rămas din universitățile din Kharkiv după invazia rușilor din 27 aprilie 2022 Canalul Telegram al lui Oleg Sinegubov

Amintiți-vă că există tulburări în regiunea Kharkiv, inamicul continuă să atace orașul și regiunea. Anterior, un videoclip înfiorător a apărut pe rețea din cea mai distrusă zonă din Harkov de către ruși – Severnaya Saltovka. Este situat în partea de nord-est a orașului și este unul dintre cele mai dens populate. În filmări, puteți vedea că ocupanții ruși i-au provocat distrugeri semnificative. Urmele de decojire sunt vizibile pe clădirile înalte, transportul privat și chiar autobuzele care stau de-a lungul drumurilor. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.