La începutul lunii aprilie, a devenit cunoscut faptul că Rusia a numit un nou comandant al unui război pe scară largă în Ucraina-generalul Alexander Dvornikov. Această decizie a fost luată după eșecurile armatei lui Putin în Ucraina.

UNIAN vă va spune ce se știe despre Alexander Dvornikov, ai cărui subordonați sunt implicați în crime de război împotriva populației civile din Mariupol.

Dvornikov locuiește în regiunea Moscovei, în satul Kalininets. Deține o casă rezidențială pe un teren de 15 acri, de asemenea, în regiunea Moscovei.

Începând cu 8 aprilie 2022, a fost numit comandant al grupării trupelor ruse implicate în invazia militară deschisă a Ucrainei, până atunci a fost comandant al grupării trupelor “Sud”.

De ce Dvornikov este numit “măcelarul din Alep”

Dvornikov a condus luptele unui grup de trupe rusești în Siria, ceea ce a dus la moartea în masă a populației civile locale. În martie 2016, a primit titlul de “Erou al Rusiei” prin Decretul Președintelui rus pentru participarea sa la distrugerea civililor sirieni.

Expertul militar Yuri Fedrov a spus că, în timp ce Dvornikov era la comandă în Siria, avioanele rusești au bombardat așezări aflate sub controlul rebelilor, în special orașul Alep. Din acest motiv, el a primit porecla “călăul din Alep” sau “măcelarul din Alep”.

Potrivit povestirilor colegilor, Dvornikov are un caracter dificil, el folosește în mod constant profanitatea în timpul comunicării cu subordonații. În caz de eșec, el caută întotdeauna vinovatul printre subordonații săi.

Experții spun că va umple pozițiile inamice cu cadavrele soldaților săi în condiții ofensive. El a folosit deja astfel de metode în Siria.

Dvornikov: viața personală

Omul lui Putin este căsătorit, numele soției sale este Irina. De asemenea, au două fiice, Svetlana și Maria. Fiica cea mare lucrează ca psiholog, necăsătorită. Cel mai tânăr face serviciul militar în districtul militar de Sud. Căsătorit, crescând o fiică.

 îngrijitori cu soția Irina Dvornikov și fiicele sale ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.