Macron a confirmat că un jurnalist francez a fost ucis în Ucraina/REUTERSMacron a confirmat că un jurnalist francez a fost ucis în Ucraina/REUTERS

Președintele francez Emmanuel Macron a confirmat moartea jurnalistului francez Frederic Leclerc în Ucraina. 

el a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Jurnalistul Frederic Leclerc-Imhoff a venit în Ucraina pentru a arăta realitatea războiului. La bordul autobuzului umanitar, împreună cu civilii care au fost forțați să fugă, fugind de bombele rusești, a fost împușcat mortal”, a spus președintele francez. 

 Macron Tweet/screenshot Macron tweet/screenshot

El a exprimat, de asemenea, condoleanțe rudelor decedatului și sprijin pentru cei care informează societatea despre evenimentele din timpul războiului.

bombardarea unui autobuz de evacuare în Regiunea Luhansk: ceea ce este cunoscut

Astăzi, pe 30 mai, ocupanții ruși din Regiunea Luhansk de lângă Severodonetsk au tras asupra unui vehicul de evacuare. Un jurnalist francez a fost ucis. 

“Fragmente de coajă au străpuns armura mașinii, un jurnalist francez acreditat care făcea o poveste despre evacuare a primit o rană fatală în gât, un polițist de patrulare a fost salvat de o cască”, a declarat președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

Citește și:  al Treilea Război Mondial a început: Istoricul a prezis un sfârșit rapid al războiului din Ucraina cu o singură condiție Al Treilea Război Mondial a început: Istoricul a prezis sfârșitul rapid al războiului din Ucraina cu o singură condiție  guvernul a dezvăluit detalii despre o nouă creștere a pensiilor în Ucraina Guvernul a dezvăluit detalii despre o nouă creștere a pensiilor în Ucraina  luptele din Donbass au devenit acerbe, trupele rusești se năpustesc în mai multe direcții - Ministerul Apărării Luptele din Donbass au devenit acerbe, trupele rusești sunt asaltate în mai multe direcții – Ministerul Apărării  ei văd nazismul într-o jachetă galbenă pentru copii: un rezident al regiunii Kherson despre viață și evadare din ocupație “Ei văd nazismul într-o jachetă galbenă pentru copii”: un rezident al regiunii Kherson despre viață și evadare din ocupație difuzarea rusă în Ucraina: ce va distruge Skabeyevs și Solovyovs în televiziunea ucraineană Radiodifuziunea rusă în Ucraina: ce va distruge “skabeyevs” și “Solovyovs” la televiziunea ucraineană

în legătură cu bombardarea, evacuarea a fost oprită. Mai târziu, mass – media a numit numele jurnalistului decedat-Frederic Leclerc. A lucrat pentru BFMTV.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.