REUTERS foto

Mai mulți soldați ai Forțelor Armate din Ucraina au efectuat o operațiune de succes pentru a distruge un grup de ocupanți ruși din Harkov, care a constat, printre altele, din ofițeri de informații ruși.

Acest lucru este raportat de Adevărul ucrainean cu referire la APU militare și martori oculari.

S-a întâmplat acum o săptămână.

Potrivit interlocutorului adevărului ucrainean, ocupanții ruși în număr de două duzini de persoane, printre care și forțele speciale ale GRU ale Federației Ruse, s-au stabilit într-una din școlile din Harkov din zona Saltovka.

O operațiune specială a fost planificată pentru a distruge inamicul, care, ca rezultat, a avut un succes complet. Cel puțin 15 ocupanți ruși au fost eliminați.

Nu există pierderi din partea ucraineană. Cu toate acestea, un luptător a fost rănit – este în spital, viața și sănătatea lui nu mai sunt în pericol.

De la începutul războiului pe scară largă, rușii au încercat în mod repetat să captureze Kharkiv, dar fiecare ofensivă este respinsă cu succes de apărătorii ucraineni.

Datorită refuzului de a se reuni în luptele cu APU, inamicul distruge infrastructura orașului, ucigând civili.

Rușii încearcă, de asemenea, să pătrundă în oraș din stafidele vecine. Potrivit consilierului șefului PO, o unitate de instruire a fost chiar aruncată acolo.

satul Cossack Lopan a suferit de teroarea invadatorilor, care a fost bombardată cu bombe cu dispersie interzise pe 17 martie.  și orașul Merefa – tot în regiunea Harkov-a fost bombardat cu artilerie. În urma atacului, 21 de locuitori au fost uciși și alți 25 răniți.  

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.